جلسه تکریم و معارفه مدیر دانشجویی دانشگاه

۱۳ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۶:۱۳ کد : ۱۲۹۲ خبر تصویری فرعی

طی حکمی از طرف مهدی باقری

مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد بندرعباس معرفی شد

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با صدور حکمی فروغ زارعی را  به عنوان مدیر دانشجویی واحد بندرعباس معرفی و از خدمات  گلناز ارباب قدردانی نمود.

رئیس دبیرخانه هیات امنای استان هرمزگان در آیین تکریم ومعارفه مدیر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به دستاوردهای دانشگاه آزاد اسلامی گفت: این دانشگاه یک دانشگاه مردمی است که از مردم و برای مردم شکل گرفته و باید همه خدمتگزار ارباب رجوع باشیم .

محسن دهقانی حسن اخلاق، نوآوری و توجه به امورات دانشگاه را از محاسن یک مدیر خوب برشمرد و افزود: یک مدیر باید با برنامه ریزی مستمر، ایجاد همگرایی، داشتن استراتژی و هدف، مسیر حرکت خود را ترسیم ودر این راستا تلاش نماید.

وی یادآوری کرد که هر آمدنی رفتنی نیز دارد که باید همیشه با سعه صدر در طول مدت خدمت ، تلاشهای خود را در راستای استمرار بخشیدن به رشد و توسعه دانشگاه متمرکز کنیم و از هیچ مانعی نترسیم.

دهقانی با تقدیر از خدمات و تلاش های خانم دکتر گلناز ارباب در طول مدت تصدی مدیر دانشجویی دانشگاه؛ خانم فروغ زارعی را به عنوان مدیر جدید این مجموعه به حاضران معرفی و حکم رئیس دانشگاه را به وی ابلاغ کرد.

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد بندرعباس نیز در ابتدای این آیین  با قدردانی از فعالیت های صورت گرفته در این حوزه ، عملکرد این حوزه را مثبت ارزیابی کرد و گفت: بدون شک انسجام موجود در این حوزه و انجام به روز فعالیت های دانشجویی و فوق برنامه نشان از برنامه ریزی درست و صحیح مدیریت این حوزه دارد  که لازم است از خدمات خانم ارباب  و همکاران  وی در حوزه دانشجویی قدردانی ویژه نمایم .

سعید مراد پور با اشاره  به  فرصت مطالعاتی پیش آمده به مدیر اسبق دانشجویی افزود: به دلیل حساسیت حوزه دانشجویی در انجام خدمات به دانشجویان عزیز و استمرار بخشیدن به ادامه کار، لازم بود تا بلافاصله مدیر جدید در این حوزه معرفی و کار خود را آعاز نماید.

وی؛ مدیر جدید دانشجویی را ازمسئولان  پرتلاش و توانمند حوزه فرهنگی  دانست که سوابق روشن و ارزنده ای  را نیز در پرونده  خود دارد  و می تواند این حوزه را به خوبی مدیریت و هدایت نماید.

وی با آرزوی موفقیت مدیر جدید دانشجویی  در امور محوله از وی خواست تا با برنامه ریزی صحیح و به موقع در بالا بردن میزان رضایتمندی دانشجویان تلاش نماید.

در پایان این آیین با اهدا لوح سپاس از خدمات گلناز ارباب تجلیل و حکم مدیریت جدید حوزه دانشجویی به فروغ زارعی اهدا شد.