حضور دانشگاهیان دانشگاه آزاد در راه پیمایی روز قدس

۱۰ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۱۲۹۰ خبر تصویری فرعی

رئیس دانشگاه آزاد بندرعباس:

قدس، روز تجلی آرمان‌های انقلاب است

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس روز قدس را روز تجلی آرمان‌های انقلاب خواند و گفت: رژیم صهیونیستی مانند غده سرطانی است که باید از سرزمین‌های اسلامی محو شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی باقری در حاشیه راهپیمایی روز قدس، با گرامیداشت این روز بزرگ، از روز قدس در تاریخ مسلمانان به‌عنوان برگ زرینی علیه مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی یاد کرد که نماد مبارزه با این رژیم منفور و غاصب شده است.

وی با تأکید بر اینکه حضور در این راهپیمایی در این شرایط حساس می‌تواند اتحاد و همدلی مسلمانان را علیه استکبار و همدستانش در منطقه به نمایش بگذارد، افزود: آمریکا با حضور خود در منطقه و ایجاد جنگ روانی درصدد کاهش امید از مردم همیشه در صحنه انقلاب است که باید با حضور پرشور خود همچون گذشته این نقش‌های شوم دشمن را خنثی کنیم.

دبیر هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نقش پررنگ دانشگاه را در این راهپیمایی نشان از شور و شعور انقلابی دانشجویان قلمداد کرد و گفت: حضور دانشجویان به‌عنوان قشر فرهیخته جامعه می‌تواند تأثیر بسزایی در حضور سایر اقشار جامعه بگذارد که این مهم امروز به خوبی در جامعه نمایان است.

باقری با بیان اینکه استکبار جهانی و عمال خودفروخته او باید بدانند که جوانان ایرانی در هر زمان و مکانی آماده جانفشانی و دفاع از ارزش های انقلاب اسلامی هستند، یادآوری کرد: هشت سال دفاع مقدس نماد خوبی از استقامت و پایداری ملت ایران مقابل تمام ابرقدرت‌های جهان بود که باید به‌عنوان درس عبرتی برای آنان در ذهن تاریخ باقی بماند.

وی با قدردانی از حضور دانشگاه آزاد اسلامی در این صحنه سراسر شور و بالندگی و با آرزوی پیروزی برای ملت شریف ایران در تمام صحنه‌های انقلاب گفت: امروز هم  چون گذشته پایداری ملت ایران  دشمن را به انزوا و شکست وا خواهد داشت و پرچم عدل الهی با حضور متبرک مهدی موعود(عج) بر جهان طنین‌انداز خواهد شد.

به گزارش روابط عمومی ، حضور در نماز دشمن شکن جمعه پایان بخش این مراسم راه پیمایی بود

قدس، روز تجلی آرمان‌های انقلاب است