بیانیه مشترک دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس و کانون بسیج اساتید در خصوص شرکت در راهپیمایی روز قدس

۰۹ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۳:۱۱ کد : ۱۲۸۷ خبر تصویری فرعی

به نام خدا

بار دیگر روز قدس از راه رسید تا روزه داران جهان اسلام مصمم تر و امیوارتر از از دیروز   فریاد خود را بر سر استکبار جهانی تکرار کنند . آخرین جمعه ماه مبارک رمضان که میراث گرانقدر و هوشمندانه حضرت امام خمینی (ره) برای حمایت از تداوم سرنوشت ساز و تعیین کننده یک اعتقاد الهی و همبستگی با مردم مظلوم فلسطین و زنده نگهداشتن عشق به مسجدالاقصی، روز قدس نامگذاری شده است، حضور حماسی و فراگیر خواهند داشت.

روز قدس، روز اسلام، روز اقتدار انسانهای آزاده دنیا در مقابل ظلم و ستم، روز برائت از استکبار و دژخیمان و روز ایستادگی در مقابل درنده خویی رژیم غاصب صهیونیستی است . در حالیکه استکبار جهانی با شعارهای پوشالی و فریبنده مبارزه با تروریسم و دفاع از حقوق بشر در امور داخلی کشورهای مستقل دنیا دخالت می کند اما در برابر جنایت و کشتار مردم مظلوم و بی دفاع فلسطین توسط رژیم صهیونیستی رفتار متناقضی دارد که این با شعار های توخالی آنان هیچ همسویی ندارد .

سـردمداران قدرت های استعماری با رفتارهای تبعیض آمیز و با حمـایت کورکورانه و بازگذاشتن دست رژیـم اشغالگر قدس در حملات به سرزمین های اشغالی، فلسطین، غزه و لبنان، ماهیت استکباری خود را نزد افکار عمومی بیش از پیش نمایان ساخته اند.

ما کارکنان و استادان دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس همراه با یسیج اساتید این دانشگاه  با اعتقاد راسخ بر حقانیت مردم مظلوم فلسطین همگام با مردم قهرمان ایران در سراسر میهن اسلامی مان همگام با سایر اقشار مردم در راهپیمایی بزرگ و با شکوه روز جهانی قدس شرکت کرده و ضمن ابراز خشم و نفرت از استکبار جهانی از مبارزات حق طلبانه مردم مظلوم و مبارز فلسطین حمایت خواهیم کرد.

به امید آزادی کامل قدس شریف