رئیس دانشگاه آزاد بندرعباس:

دیدار رئیس ومسوولان فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با خانواده معظم شهدا

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۹:۲۹ کد : ۱۲۸۳ خبر تصویری فرعی
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس با اشاره به نقش دانشگاه در اعتلای نظام و انقلاب اظهار کرد: حفظ و تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی از رسالت‌های اصلی دانشگاه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، مهدی باقری ظهر امروز در دیدار با خانواده شهید علی خواستگار و محمد منتظری نخلی از شهدای هشت سال دفاع مقدس در عملیات بیت المقدس گفت: پشتیبانی خداوند از انقلاب اسلامی در کنار ایثار، فداکاری و غیرت این جوانان رزمنده بود که توانستیم با عملیات فاتحانه و قدرتمندانه دشمن را به شکست وا داریم و خرمشهر را به دامن وطن برگردانیم.

وی اضافه کرد: انقلاب اسلامی ثمره خون شهیدانی است که درس ایثار و ایستادگی را به ما آموختند تا بتوانیم امروز در برابر دشمنان انقلاب و اسلام بایستیم و نگذاریم خدشه‌ای به ارزش‌های این سرزمین وارد شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، پیشرفت و توسعه امروز کشور را مدیون جانفشانی‌های شهدا و ایثارگران دانست و افزود: انقلاب اسلامی به برکت خون شهدا و جانفشانی‌های ایثارگران توانسته امروز خود را به‌عنوان کشوری مقتدر در منطقه معرفی و توانایی خود را به دنیا  ثابت کند.

باقری یادآور شد: تربیت جوانان متعهد با روحیه انقلابی در دانشگاه و مشارکت دادن آنان در فعالیت‌های مختلف از برنامه‌هایی است که این دانشگاه در راستای تحکیم جایگاه نظام و انقلاب دنبال می‌کند.

وی، حفظ و نشر ارزش‌های دفاع مقدس را وظیفه همگانی دانست و متذکر شد: اگر بخواهیم انقلاب ما برای همیشه بیمه شود، باید راه خود را با راه انقلاب منطبق ساخته و منویات مقام معظم رهبری را مدنظر قرار دهیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به نقش دانشگاه در اعتلای نظام و انقلاب بیان کرد: حفظ و تبیین ارزش‌های انقلاب اسلامی از رسالت‌های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس  است.