دیدار دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی با نماینده ولی فقیه در استان هرمزگان

۰۴ خرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۴ کد : ۱۲۸۲ خبر تصویری فرعی

آیت‌الله نعیم‌آبادی عنوان کرد:

نقش دانشگاه‌ها در انتقال مفاهیم دینی و انقلابی به نسل جوان

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان گفت: نقش دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مدارس در ترویج و انتقال مفاهیم دینی و انقلابی به نسل جوان پررنگ‌تر از گذشته شده است.

نقش دانشگاه‌ها در انتقال مفاهیم دینی و انقلابی به نسل جوان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان صبح امروز با نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان و امام جمعه بندرعباس دیدار کردند.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان در این دیدار با اشاره به نقش دانشگاه‌ها در ترویج فرهنگ دینی و انتقال مفاهیم دینی و انقلابی به نسل جوان گفت: امروز نقش دانشگاه‌ها، حوزه‌های علمیه و مدارس بیش از گذشته حساس شده و همه باید با تکیه بر اهداف انقلاب اسلامی بسیاری از ناگفته‌های انقلاب را به نسل جوان و آینده‌ساز کشور انتقال دهیم.

آیت‌الله غلامعلی نعیم‌آبادی، ایام شب‌های قدر را فرصتی برای تهذیب نفس و تزکیه اخلاقی برشمرد و افزود: فرصت‌‌سازی از این ایام برای انسان یک غنیمت بزرگ است، همه باید در این ایام به خصوص شب‌های قدر با دعا به درگاه خداوند تبارک و تعالی از ذات اقدس الهی طلب عفو و مغفرت کنیم.

وی با اشاره به آزادسازی خرمشهر و دفاع مقدس یادآور شد: رزمندگان ما با کمترین امکانات جنگی در مقابل دشمن سراپا مسلح به دفاع از میهن اسلامی پرداختند و با باور ایمان به جنگ نابرابر دشمن رفتند و دشمن را به خواری و ذلت کشاندند.

نماینده ولی‌فقیه در استان هرمزگان یادآور شد: آزادسازی خرمشهر یک معجزه الهی بود که در ذهن و گمان هیچ‌کس نمی‌گنجید که رزمندگان ما بتوانند از سد فولادی دشمن گذر کنند و آنان را به اسارت بگیرند.

آیت‌الله نعیم‌آبادی تأکید کرد: باید این ارزش‌ها در قالب برنامه‌های فرهنگی در اختیار نسل جوان و کودک قرار بگیرد تا آنان با مضامین معنوی دفاع مقدس و انقلاب اسلامی آشنا شوند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز در این دیدار بیان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی یک دانشگاه مردمی و اسلامی است که با حرکت در مسیر ولایت، هر روز قله‌های ترقی و پیشرفت را در ابعاد علمی، پژوهشی، فناوری و ... فتح می‌کند و این نشان از مدیریت جهادی مسئولان این دانشگاه است.

مهدی باقری یادآور شد: منویات مقام معظم رهبری همواره چراغ راه آینده ماست و همواره با حرکت در این مسیر روشن و انقلابی، سعی داریم با خدمات هرچند کوچک خود همگام با توسعه و ترقی کشور کار کنیم.

وی، گزارشی از برنامه‌های فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ارائه کرد و افزود: برگزاری مراسم مذهبی و فرهنگی در کنار برنامه‌های علمی و پژوهشی، نگاه دانشجو را به آینده روشن‌تر و دقبق‌تر می سازد و این نشان میدهد که این دانشگاه، یک دانشگاه انقلابی، از مردم و برای مردم است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان، انتقال مفاهیم دینی و ارزش‌های دفاع مقدس را از جمله برنامه‌های این دانشگاه برشمرد و متذکر شد: این دانشگاه همگام با برنامه‌های کلان سازمان، حرکت رو به رشد را برای تهذیب نفس و تزکیه در کنار تعلیم و تربیت سر لوحه کار خود قرار داده و امیدوار است در این حوزه به بالندگی و شکوفایی برسیم.