برگزاری مسابقات شبیه سازی دادگاه مجازی(moot court)

۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۶ کد : ۱۲۷۱ خبر تصویری فرعی

مدیر گروه حقوق واحد بندرعباس خبر داد

تیم های اعزامی به مسابقات ((moot court مشخص شد

مدیرگروه حقوق دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، ازبرگزاری مسابقات  شبیه سازی دادگاه مجازی  و مشخص شدن تیم های اعزامی به مسابقات کشوری خبر داد.

عبدالنعیم شهریاری، مسابقات شبیه سازی دادگاه مجازی را نوعی تمرین برای حضور دانشجویان درمیدان های واقعی جامعه دانست و اظهار کرد : نیاز است تا دانشجویان رشته حقوق خود را برای حضور در عالم واقعی ، قضاوت، وکالت و ... آماده سازند که برگزاری این مسابقات نوعی آماده سازی ذهنی و عملی برای دانشجویان  است.

عضو هیات علمی واحد بندرعباس گفت: موت کورت صرفا تمرینی  جهت آماده سازی دانشجویان حقوق برای آینده شغلی خود نیست،بلکه فضایی را فراهم می کند تا دانشجویان سراسر کشور بتوانند با دانشگاههای تراز اول کشور در یک میدان رقابت نمایند.

این مسئول افزود: حضور دانشجویان این واحد دانشگاهی در مسابقات کشوری علاوه بر اینکه می تواند موجب ارتقای سطح علمی دانشگاه شود،می تواند موجب افزایش اعتماد به نفس دانشجویان این رشته وآمادگی آنها برای شغل قضاوت و وکالت گردد.

وی عنوان کرد: در اکثردانشگاههای معتبر دنیا،موت کورت جزء واحدهای عملی الزامی دانشجویان رشته حقوق می باشد و به احتمال بسیار زیاد موت کورت جزئی از دروس الزامی گروه حقوق این واحد دانشگاهی نیز خواهد شد.

مدیرگروه حقوق واحد بندرعباس گفت: در این دور از مسابقات تیم های منتخب برتر به مسابقات کشوری اعزام خواهند شد و با زیر ساخت هایی که فراهم گردیده،امید است دانشجویان گروه حقوق در آینده ای نزدیک در مسابقات جهانی بدرخشند.

به گزارش آنا تیم اول مسابقات؛ فریماه آسترکی،کیمیا  پور رمضان،سارا ملکی نژاد ( به مربیگری رؤیا خاقانی )و تیم دوم حمید حمدانی پور،آرش غفاری زاده، عذرا حوری بالادریایی( به مربیگری مجتبی خواجویی )تشکیل می دادند. همچنین حمید حمدانی پوربه عنوان  موتر(ارائه دهنده) برتر این دوره انتخاب شد.