تجلیل از کارکنان حوزه روابط عمومی به مناسبت هفته ارتباطات و روابط عمومی

۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۵:۰۰ کد : ۱۲۶۵ خبر تصویری فرعی

در هفته ارتباطات انجام شد؛

تجلیل از کارکنان روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

کارکنان حوزه روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به مناسبت بزرگداشت هفته روابط عمومی و ارتباطات تجلیل شدند.

تجلیل از کارکنان روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس ظهر امروز در نشست تجلیل از کارکنان حوزه روابط عمومی این دانشگاه با گرامیداشت و تبریک هفته روابط عمومی و ارتباطات بر لزوم تعامل، ارتباط موثر، کارآمد و منطقی بین روابط عمومی و سایر لایه‌های جامعه  تأکید کرد.

مهدی باقری تلاش آگاهانه روابط عمومی را موجب خلق جامعه‌ای پویاتر و باانگیزه‌تر خواند که می‌تواند ارتباطی عمیق و معقول را در جامعه برقرار و مدیریت کند.

وی گفت: کسب رتبه‌های متعدد در حوزه اطلاع‌رسانی و روابط عمومی توسط این واحد دانشگاهی، نشان از صداقت، امانتداری و ایمان به این رسالت خطیر دارد که امید است روز به روز این مهم تقویت شود.

دبیر هیئت امنا و رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان ادامه داد: اهتمام در تعامل و همدلی با خبرگزاری‌ها در رسانه‌های جمعی و اطلاع‌رسانی و ارسال به‌موقع اخبار و گزارش فعالیت‌ها و مراسم فرهنگی، ملی، مذهبی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس قابل ستایش است و امید می‌رود که این روند رو به فزودنی و توسعه بگذارد.

دراین نشست صمیمانه پیشنهادات توسط کارکنان حوزه روابط عمومی ارائه شد  و مقرر شد جهت عملی شدن این پیشنهادات زمینه لازم فراهم شود .

به گزارش روابط عمومی، درپایان این نشست با اهدای لوح سپاس از کارکنان این حوزه تجلیل شد.

درهمین راستا نشستی نیز به میزبانی دانشکده سمای بندرعباس در تجلیل از کارکنان روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس و سما برگزار شد.

معاون آموزش‌های عمومی و مهارتی واحد بندرعباس در این جلسه با تجلیل از کارکنان روابط عمومی گفت: روابط عمومی‌ها نبض تپنده دستگاه‌های اجرایی هستند که به‌عنوان چشم و گوش سازمان می‌توانند در مشاور تبلیغاتی و اطلاع‌رسانی امر سیاست‌گذاری برنامه‌های دانشگاه نیز نقش مهمی ایفا کنند.

احسان محمدی‌نژاد گفت: به‌روزبودن و روزآمدکردن فعالیت‌های اطلاع‌رسانی دانشگاه‌ها در راستای اعتلای ارزش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی و توسعه و پیشرفت همه‌جانبه کشور ضروری بوده و لازم است.