اعلام برنامه های ماه مبارک رمضان

۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۲۷ کد : ۱۲۵۷ خبر تصویری فرعی

معاون فرهنگی واحد بندرعباس

رمضان فرصتی برای تهذیب نفس و پالایش روح است

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با اشاره به برکات و معنویات ماه مبارک رمضان گفت: رمضان فرصتی ارزشمند برای تهذیب نفس ،پالایش روح و تقرب به خالق متعال است

سعید مرادپور با اعلام برنامه های ماه مبارک رمضان در واحد بندرعباس، با اشاره به اینکه ماه رمضان ماه پاکی، تقوا، آمرزش گناهان، رحمت و فضل پروردگار است اظهار کرد: همانگونه که انسان ظاهر را آراسته می‌سازد، باید باطن خود را نیز غبارروبی کند.

این مسئول با تاکید بر ترویج  فرهنگ روزه گرفتن و دعوت جوانان و جامعه دانشگاهی به این امر واجب افزود:یکی ازبرکات ماه رمضان روزه گرفتن است که موجب بالا بردن عزت نفس و سلامت روانی دانشجویان می گردد.

معاون دانشجویی و فرهنگی واحد بندرعباس با بیان اینکه رعایت احکام و اخلاق  اسلامی در ماه رمضان  باید  تقویت باورهای دینی و مذهبی جوانان را همراه داشته باشد اظهار کرد: تشویق و ترغیب جوانان به رعایت اصول و اخلاق اسلامی  از رسالت مهم حوزه فرهنگی است که در جهت تربیت و پرورش دانشجویانی با روحیه دینی و انقلابی باید صورت گیرد..

مراد پور آگاهی بخشی و بیداری جوانان در برابر هجمه های دشمن و خرده فرهنگ های غربی را از موارد مهم دانست و افزود: با توجه به شرایط امروز کشور که دشمنان خبیث بیشترین تلاش خود را در جهت خدشه دار کردن ارزش های انقلاب می کنند لذا  مبلغان و استادان  در مساجد و کارگاههای آموزشی باید نسبت به بالا بردن آگاهی سطح جامعه ، این مساله مهم  را نیز مد نظر قرار دهند .

وی از آمادگی این واحد دانشگاهی برای ورود به ماه رمضان خبر داد و گفت:فضا سازی مناسب دانشگاه با استفاده از آیات الهی ،روایات و احادیث و فرمایشات مقام معظم رهبری از فعالیت های صورت گرفته است.

این مسئول با تشریح برنامه های این واحد دانشگاهی در ماه مبارک رمضان گفت: برگزاری کلاس آموزش احکام نماز، جلسه آموزش روخوانی وروانخوانی قرآن کریم ، دوره ی تفسیر قرآن کریم ، محفل انس با قرآن، جشن تکلیف فرزندان کارکنان و برگزاری مسابقات ورزشی جام رمضان ویژه کارکنان ،اعضای هیات علمی و دانشجویان و شرکت با شکوه در مراسم راهپیمایی روز قدس از برنامه های این واحد است.