گرامی داشت هفته تکریم و تعظیم مساجد

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۳:۰۴ کد : ۱۲۵۶ خبر تصویری فرعی

به مناسبت هفته تکریم و تعظیم مساجد انجام شد

برنامه متعدد فرهنگی از دیدار با خانواده شهید حرم، خلیل تختی نژاد تا مشاوره رایگان به دانشجویان

همزمان با هفته تکریم و تعظیم مساجد در کشور برنامه های متعدد فرهنگی در دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس انجام شد .

معاون فرهنگی دانشگاه آزاد بندرعباس با اعلام این خبر گفت: در این راستا از خانواده محترم و عزیز شهید حرم، خلیل تختی نژاد برای حضور در جمع دانشگاهیان  دعوت کردیم  و پدر این شهید بزرگوار با حضور گرم خود ضمن بیان خاطراتی از شهید بزرگوار، از دانشجویان خواست تا با مطالعه تاریخ انقلاب و جانفشانی شهدای عزیز برای حفظ امنیت و استقلال وطن از هیچ چیزی فرو گذار نکنند و در مسیر انقلاب ، امام و رهبری محکم و استوار گام بردارند.

سعید مراد پور با بیان اینکه غبار روبی از گلزار شهدا گمنام دانشگاه با حضور دانشجویان و استادان از دیگر برنامه های این ایام بود افزود: غبار روبی از گلزار شهدا و مسجد دانشگاه از برنامه های خوبی بود که در زمان های مشخصی در ایام سال به طور نمادین انجام می شود که نشان دهنده حفظ نظافت و پاکیزگی اماکن و عبادتگاه مسلمانان است که همواره مورد توجه دین مبین اسلام بوده است.

وی دادن مشاوره به دانشجویان را از دیگر برنامه های فرهنگی این هفته قلمداد کرد و افزود: دفتر مشاوره دانشگاه در این ایام با دادن مشاوره رایگان به دانشجویان و خانواده هایشان ، مشکلات پیش روی آنان را با نگاه علمی و روانشناسانه  حل و فصل نمود .

مرادپور تبیین بیانیه گام دوم انقلاب را برای دانشجویان از دیگر برنامه های فرهنگی این هفته عنوان کرد و گفت: با برگزاری میزگردهای فرهنگی و نشست های علمی با حضور مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان ، به تبیین اندیشه ها و بیانیه گام دوم انقلاب پرداخته شد .

وی در پایان  از همه دانشجویان ، استادان و کارکنانی که در این ایام با حوزه فرهنگی فعالیت تنگاتنگی داشته اند قدردانی کرد.