انعقاد تفاهم نامه همکاری با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس

۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۲۲:۳۹ کد : ۱۲۵۵ خبر تصویری فرعی
باقری عنوان کرد:

فرصتی مناسب برای بالابردن آگاهی و مهارت دانشگاهیان

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان انعقاد تفاهم‌نامه همکاری با صدا و سیمای مرکز خلیج فارس را فرصتی مناسب برای بالابردن سطح آگاهی و مهارت دانشگاهیان دانست.

فرصتی مناسب برای بالابردن آگاهی و مهارت دانشگاهیان

مهدی باقری در حاشیه این نشست  از انعقاد تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اداره کل آموزش صدا و سیمای مرکز خلیج فارس خبر داد و اظهار کرد: هدف از این اقدام تبادل ظرفیت‌های دانشی و مهارتی است.

وی گفت: این تفاهم‌نامه به‌منظور تحقق رسالت طرفین و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آموزشی موجود انجام شد و فرصتی مناسب برای بالابردن سطح آگاهی و مهارت دانشگاهیان به‌ویژه جوانان است تا با بهره‌مندی از توانمندی‌های موجود و به‌کارگیری مهارت خود در جامعه بتوانند نقش تأثیرگذاری در رونق تولید و اشتغالزایی کشور داشته باشند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  افزود: برگزاری دوره‌های آموزشی (حضوری، غیر حضوری، الکترونیکی و مجازی )، محتوای آموزشی، استفاده از تجارب مدرسان دوره‌های آموزشی، بهره‌مندی از منابع تخصصی آموزشی، بهسازی منابع انسانی، برگزاری برنامه‌ها و مراسم از تعهدات این تفاهم‌نامه است که باید با برنامه‌ریزی طرفین اجرایی شود.