در دهه تکریم و تعظیم مساجد صورت گرفت

حضور دانشگاهیان واحد بندرعباس دردعای ندبه و نماز جمعه

۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۰۸:۲۴ کد : ۱۲۵۱ خبر تصویری فرعی

در دهه تکریم و تعظیم مساجد وآخرین جمعه ماه شعبان مسئولان ،کارکنان ، استادان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در مراسم پر فیض دعای ندبه و نماز دشمن شکن جمعه حضور یافتند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ،مسئول ستاد اقامه نماز دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس درحاشیه این مراسم ازمساجد به عنوان پایگاه فرهنگی و دینی یاد کرد و گفت :نقش مساجد در اثر بخشی فعالیت های فرهنگی موثر و بی بدیل است.

فروغ زارعی  با بیان اینکه فعالیت های فرهنگی باید زمینه ساز ایجاد بستری مناسب برای اصلاح باورها و رفتارهای جامعه گردد افزود: ستاد اقامه نمازبه دنبال این است تا با فرهنگ سازی و مشارکت دانشگاهیان بویژه جوانان بتواند فضای معنوی و مطلوب تری در دانشگاه حاکم سازد.

به گزارش روابط عمومی ،مسجد دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس یکی از زیباترین مسجد در بین مساجد استان است که در طول هفته شاهد برگزاری نماز جماعت با شکوه و برنامه های فرهنگی درمناسبت های مخنلف می باشد.