مشارکت نسل جوان در برگزاری برنامه‌های فرهنگی گام دوم انقلاب

آیین افتتاحیه جشنواره نشاط و امید به مناسبت ایام شعبانیه

۲۹ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۲۳۲ خبر تصویری فرعی
معاون دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس گفت: مشارکت نسل جوان در برگزاری برنامه‌های فرهنگی از سیاست‌های راهبردی این دانشگاه در آغاز گام دوم انقلاب است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آیین افتتاحیه جشنواره نشاط و امید به مناسبت ایام شعبانیه صبح امروز با حضور جمعی از مسئولان، دانشجویان و کارکنان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس برگزار شد.

معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس هدف از برگزاری این جشنواره را اشاعه فرهنگ مهدویت، آراستگی و حمایت از تولید کالای ملی و حمایت اقتصادی خواند و گفت: فرهنگ‌سازی و برنامه‌ریزی‌های دانشگاهی درباره شناساندن و انتقال فرهنگ مهدویت به نسل جدید به‌صورتی باشد که با ظرافت خاصی ارزش‌های دینی به نسل جوان جامعه منتقل و وضعیت مطلوب و ایده‌آل جامعه با شناساندن الگوهای مهدوی در جامعه ترسیم شود.

سعید مرادپور افزود: مشارکت نسل جوان در برگزاری برنامه‌های فرهنگی با هدف بالابردن اعتمادبه‌نفس و تقویت روحیه دینی و مذهبی از سیاست‌های راهبردی این دانشگاه در آغاز گام دوم انقلاب است.

به گزارش آروابط عمومی، این جشنواره با برگزاری نمایشگاه عکاسی، تولیدات محصولات فرهنگی، مسابقه،کارگاه‌های آموزشی و برنامه‌های شاد و متنوع به مدت سه روز در این واحد دانشگاهی دایر است.