ارسال کمک های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان به مناطق سیل زده کشور

۲۲ فروردین ۱۳۹۸ | ۲۰:۴۲ کد : ۱۲۲۶ خبر تصویری فرعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، کمک های دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  عصر امروز جهت توزیع در بین سیل زدگان به مناطق سیل زده اعزام شد .

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اعلام این خبر گفت : کمک های واحد های دانشگاهی استان هرمزگان به مبلغ 500 میلیون ریال ، عصر امروز بارگیری و جهت توزیع در بین سیل زدگان ، عازم این مناطق شد .

دکتر مهدی باقری گفت : این کمک ها با با یک دستگاه کامیون با هماهنگی ستاد بحران استان و  سپاه امام سجاد (ع) هرمزگان  که مسئولیت کمک رسانی به مناطق سیل زده را به عهده دارد به منطقه اعزام شد تا بتواند به نحو شایسته تری به دست سیل زدگان برسد .

وی گفت امیدوارست تا با کمک های دولتی و مردمی ، این بحران ها به خوبی مدیریت شود تا مردم سیل زده کشور عزیزمان بتوانند به آرامش قبل از سیل برگردند و به زندگی عادی خود ادامه بدهند.

وی با قدردانی از حسن نظردکتر طهرانچی، رییس دانشگاه آزاد اسلامی که با حضور در مناطق سیل زده به امداد رسانی پرداخت و از تمام واحدهای دانشگاهی خواست تا در این امر نیکو همصدا و همراه با همه ی ملت ایران به صحنه بیایند و این اتفاق خجسته ای را برای حضور دانشگاهیان در این صحنه رقم زد .

باقری، دانشگاهیان هرمزگان را نیز مورد تقدیر قرار داد و افزود:وظیفه انسانی ما حکم می کند تا در مواقع بحرانی و اضطراری به کمک همنوعان خود بشتابیم و آنچه در توان داریم در طبق اخلاص بگذاریم تا بتوانیم گره ای هر چند کوچک از زندگی آنان بگشاییم  که در این میان دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز به صحنه آمدند تا به کمک هم میهنان عزیز سیل زده بشتابند.