دیدار مدیر کل ارشاد اسلامی هرمزگان با رییس واحد

۲۰ فروردین ۱۳۹۸ | ۱۵:۵۲ کد : ۱۲۲۴ خبر تصویری فرعی

مدیرکل فرهنگ و ارشاد هرمزگان:

تحقق گام دوم انقلاب بدون توجه به حوزه هنر در کشور میسر نیست

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان گفت: بدون تردید دستیابی به تمدن اسلامی و تحقق گام دوم انقلاب بدون توجه به حوزه هنر در کشور میسر نیست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، رضا کمالی‌زرکانی در دیدار با رئیس دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان خواستار تقویت روابط بین دو نهاد شد و گفت: پژوهش کاربردی نیاز ضروری جامعه هنری است.

وی به شیوع پدیده‌های فرهنگی نوظهور غربی و فرهنگ‌های منحط و انحرافی اشاره و اظهار کرد: امروز پیدایش پدیده‌های نو با آفت‌هایی همراه است که باید با استراتژی راهبردی و با زبان هنر و فرهنگ اسلامی با همکاری دانشگاه‌ها راهکارهای مناسبی برای آن پیدا کنیم.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی هرمزگان مأموریت جوانان انقلابی و هنرمند را در تحقق مفاد بیانیه گام دوم انقلاب مهم ارزیابی کرد و گفت: این نهاد با همفکری و با استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه می‌تواند با تقویت هنر و فرهنگ انقلابی در ابعاد مختلف زندگی جوانان نقش مهمی در استان ایفا کند.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان نیز اظهار کرد: بدون تردید دستیابی به تمدن اسلامی و تحقق گام دوم انقلاب بدون توجه به حوزه هنر در کشور میسر نیست.

مهدی باقری تقویت فعالیت‌های هنری و فرهنگی را از برنامه‌های مهم و اصلی دانشگاه دانست و گفت: تلاش بر این است تا بتوانیم با استفاده از نیروی انسانی مجرب و متخصص گام‌های اساسی و سازنده‌ای برای تحقق منویات رهبری در حوزه فرهنگی برداریم.

وی راه‌اندازی رشته‌های هنری و برگزاری دوره‌ها و کلاس‌های آموزشی در دانشگاه را از دیگر برنامه‌ها قلمداد کرد و افزود: ما باید به‌دنبال نقش هدایت‌گرانه برای جوانان باشیم و با تربیت درست موجب کیفیت‌افزایی به زندگی آنان شویم.

این مسئول مشارکت دانشگاهیان و موفقیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان در برنامه‌های فرهنگی و هنری را رضایت‌بخش دانست و اظهار کرد: برگزاری جشنواره‌ها، همایش‌ها، نشست‌های تخصصی، نمایشگاه، مسابقات، شب شعر به مناسبت‌های مختلف با حضور شاعران، مؤلفان و هنرمندان صاحب‌نام و مشارکت دانشجویان در دانشگاه نشان از حرکت رو به رشد این مرکز علمی در استان است.

وی در پایان گفت: امیدواریم با تعامل و همدلی بتوانیم با برنامه‌ریزی اصولی، هدفمند و عملیاتی‌کردن آنها گام اساسی برای کشور و مردم عزیزمان برداریم.

به گزارش آروابط عمومی، در این دیدار مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان هرمزگان از دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان برای مشارکت و  برگزاری جشنواره هنری خلیج‌فارس دعوت کرد.