پیام تقدیر رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از اساتید ،کارکنان و دانشجویان

۲۸ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۳۴ کد : ۱۲۱۷ خبر تصویری فرعی

با سلام و تحیات خدمت همکاران گرامی ،اساتید بزرگوار و دانشجویان عزیز و تبریک فرا رسیدن سال نو و خدا قوت به یکایک  این عزیزان در سراسر استان هرمزگان که با تلاش و سعی وافر خود ،اینجانب را همراهی نمودند تا رسیدن به اهداف ،کمی آسان تر و امکان پذیر تر شود.
بدون شک شما کارکنان عزیز و اساتید گرامی دوبال پرواز دانشگاه هستید که در طول مدت  تاسیس این دانشگاه گام های بزرگ و موثری را در کنار مسئولان برداشته اید تا امروز دانشگاه آزاد اسلامی چون نگینی بر انگشتری شهرهای استان بدرخشد و بر خود ببالد که توانسته به عنوان بزرگترین مرکز آموزش عالی استان بار بیش از پنجاه درصد خدمات آموزشی، علمی، پژوهشی و... بر دوش خود حمل کند.
به خوبی معلوم است که این اتفاقات بزرگ بدون برنامه ریزی ، داشتن استراتژی ، هدف ،پشتکار و همراهی تک تک شما میسر نمی شد و رقم نمی خورد.
کسب عناوین  مختلف پژوهشی   علمی ،فرهنگی ،ورزشی و... ،ثبت شرکت های قابل تمجید در حوزه شرکت های دانش بنیان وتولید محصول و عرضه این محصولات به بازار در کنار تولید ثروت و سرمایه گذاری بر روی پروژه های سودآور  و در حال ساخت مرکز تجاری مروارید، کسب مجوز برای ساخت مجتمع فرهیختگان و مجتمع پزشکان و اجرای چندین پروژه سود آور دیگر در شهرهای این استان حاصل همفکری، دسترنج  و تلاش شما عزیزان است که با زحماتی مضاعف و سعی وافر توانسته اید این دانشگاه را به قله های افتخار نزدیک کنید.
امید آن دارم که در سال پیش رو با حمایت ها و همراهی های بیشتر برای رسیدن به اهداف کلان و متعالی دانشگاه ما را همراهی کنید.
وظیفه خود دانستم در این روزهای پایانی سال نود هفت به تک تک شما خسته نباشید و خدا قوت گفته و از خداوند تبارک و تعالی آرزو می نمایم در سالی که پیش رو دارید آرزوهایتان چون شکوفه های نوروزی ، شکوفا و لحظه هایتان قرین آرامش و شادی باشد.