مرکز روانشناختی دانشگاه آزاد اسلامی دربندر آزاد شهید رجایی راه اندازی شد

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۵ کد : ۱۱۸۱ خبر تصویری فرعی

مرکزمشاوره وخدمات روانشناختی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس دربندرشهید رجایی کشورراه اندازی شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، مراسم افتتاح و راه اندازی نخستین مرکزوابسته به دانشگاه آزاد اسلامی مستقردرصنایع غرب استان با حضور مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان و رییس دانشگاه آزاداسلامی واحد بندرعباس و جمعی از مسئولان برگزار شد.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس در این مراسم هدف از ایجاد و راه اندازی این مرکز،مشارکت دانشگاه در حفظ سلامت جامعه و همچنین تقویت ارتباط بین دانشگاه و صنعت یاد کرد و افزود: این اقدام  دانشگاه موجب افزایش کیفیت زندگی و ایفای مسئولیت های اجتماعی در قبال کارکنان صنایع غرب استان است.

مهدی باقری با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی علاوه بر بالا بردن سطح علمی جامعه ،در حوزه های مختلف نیز مشارکت خوبی دارد اظهار داشت:توجه به سلامت افراد و حفظ نشاط در بین مردم یکی از اهدافی است که دانشگاه با بکارگیری ظرفیت و توانمندی های خود دنبال می کند.

مدیرکل بنادرودریانوردی هرمزگان نیز دراین جلسه گفت: از آنجایی که درمجتمع بندری شهید رجایی بیش از 12هزارنفرمشغول بکارهستندکه به دلیل شرایط سخت وپراسترس کاری، نیازمند بهره مندی ازخدمات مشاوره هستند . لذا راه اندازی این مرکز با همکاری دانشگاه کاری مهم و حیاتی بود که به خوبی صورت گرفت.

اله مرادعفیفی پور عنوان کرد: به همین منظورتفاهم وتوافق با دانشگاه آزاد اسلامی واحدبندرعباس صورت گرفت تاباتامین فضای فیزیکی لازم درمرکزآموزش بندرتوسط اداره کل بنادر، کارشناسان ومتخصصان روانشناسی دانشگاه آزاد اسلامی، دو روز درهفته برای ارایه خدمات درمرکزحضور یابند.

به گزارش آنا، ساکنین شهرک های مسکونی شهید رجایی و باهنر،کارکنان شاغل درمجتمع بندری میتوانند ازخدمات این مرکز بهره مند شوند.