مسابقه چهل بهار ، چهل نقاشی

۱۶ بهمن ۱۳۹۷ | ۰۹:۳۶ کد : ۱۱۷۱ خبر تصویری فرعی
به مناسبت دهه فجر صورت گرفت: مسابقه چهل بهار ، چهل نقاشی به مناسبت دهه فجر انقلاب اسلامی، مسابقه چهل بهار، چهل نقاشی با حضور دانش آموزان دختر سما برگزار شد

مدیرکل فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس، هدف از برگزاری این مراسم را بالا بردن سطح آگاهی دانش آموزان از دستاوردهای چهل ساله انقلاب دانست و گفت: خدمات جمهوری اسلامی در همه حوزه ها چشمگیر و ستودنیست به خصوص در حوزه علم، فناوری و پژوهشی که به عنوان زیر بنای توسعه و رشد محسوب می شود .

حجت الاسلام حسن زارعی افزود: در این مسابقه که به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی برگزار می شود ، دانش آموزان می توانند آموخته ها، شنیده ها و مطالعات خود را به صورت نقاشی ترسیم کنندو فضای پیروزی انقلاب را در سال ۵۷ به صورت خیالی به تصویر در آورند.

وی افزود به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از چهل نقاشی برگزیده در مراسمی جداگانه  تقدیر می شود .