برگزاری دوره آموزشی حیات طیبه در بندرعباس

۲۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۵۰ کد : ۱۱۴۱ خبر تصویری فرعی
دهقانی خبر داد: دانشگاه آزاد اسلامی هرمزگان میزبان دوره آموزشی تشکیلاتی حیات طیبه

رئیس دبیرخانه هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از میزبانی این دانشگاه برای اجرای دوره آموزشی – تشکیلاتی حیات طیبه خبر داد.

محسن دهقانی صبح امروز در جلسه هماهنگی برگزاری دوره آموزشی – تشکیلاتی حیات طیبه در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اعلام این خبر که قرار است این طرح بهمن سال جاری به میزبانی این استان اجرا شود، اظهار کرد: این دوره از تاریخ ۵ تا ۱۰ بهمن با حضور ۱۵۰ دانشجوی فعال تشکل‌های اسلامی سیاسی استان‌های هرمزگان و کرمان برگزار می‌شود.

وی گفت: «حیات طیبه» یکی از دوره‌های توانمندسازی و برنامه‌های دانشگاه با هدف تقویت حیات انقلاب بوده است.

دهقانی یادآور شد: اندیشه سیاسی، تحلیل سیاسی، جریان‌شناسی، معرفت‌شناسی، مهارت‌های تشکیلاتی و سواد رسانه‌ای از جمله درس‌هایی است که با حضور استادان برجسته و مجرب کشور در این طرح به دانشجویان ارائه می‌شود.