بیانیه دانشگاه به مناسبت فرا رسیدن ۹ دی

۰۸ دی ۱۳۹۷ | ۲۲:۱۲ کد : ۱۱۲۷ خبر تصویری فرعی

روز 9 دی روز همصدایی ملت با رهبری معظم انقلاب اسلامی مبنی بر جذب حداکثری و دفع حداقلی است
«بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در حمایت از حرکت خودجوش مردم در حماسه 9 دی »
بار دیگر  9 دی  از راه می رسد ، روزی که ملت شریف ایران در تاریخ زرین انقلاب اسلامی بار دیگر حماسه آفرید و به جهانیان فهماند علی رغم  تنوع  اندیشه های درون کشو ر ، همبستگی و یکپارچگی  ملت ایران در مقابل  هتک حرمت ارزش های  اصیل انقلاب هرگز از هم گسستنی نیست
یوم‌الله 9 دی ماه در سال 1388 روزی ماندگار در صفحات تاریخ زرین انقلاب اسلامی است. بدون شک این روز بزرگ یک نقطه عطفی است که عظمت ملت ایران را بیش از پیش در نگاه جهانیان برجسته‌تر می‌نمایاند.
عمل به هنگام و تشخیص به موقع و تجلی ایمان دینی در دفاع از اسلام و انقلاب و رهبری به حدی بزرگ بود که از نگاه رسانه‌های دوست و دشمن پنهان نماند.
 تجلی بصیرت الهی ملت مسلمان ایران باعث شد تا تمام نقشه های دشمن در حوزه جنگ نرم از همه پاشیده شود به عده ای خود فروخته که با عبور از خطوط قرمز نظام به ملت و رهبری مظلوم انقلاب بی‌مهری کردند و متاسفانه بازی خطرناکی را علیه امنیت و مصالح ملی نظام  آغاز کردند که هنوز آن را خاتمه نداده‌اند.
دشمنان داخلی و خارجی باید بدانند یوم الله 9 دی روز درخشش حضور جوانان و نوجوانانی بود که به نمایندگی از نسل سوم انقلاب در میادین و خیابان‌ها حضور یافتند و صیانت از انقلاب و اسلام را از نسل پیشین تحویل گرفتند. این حضور بی‌نظیر دشمن را برای ضربه به انقلاب ناامید کرد. امروز نسل سوم انقلاب در جای جای صحنه‌های سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و ... حضور دارد و مومنانه‌تر از نسل اول و دوم در راه تداوم انقلاب گام برمی‌دارد.
انصاف، عدالت و نیز صبوری رهبری معظم انقلاب در برخورد با کسانی که متاسفانه تا مرز "بغی" پیش رفتند پرده‌ای از مهارت و هنر مدیریت بحران توسط ایشان را نشان داد. غلبه صدق بر دروغ و تدبیر بر مکر را از عنایات خداوند بزرگ و توجهات حضرت ولی عصر(عج) می‌دانیم خداوند را به خاطر خنثی شدن توطئه‌های دشمنی که با حضور میلیونی مردم در 9 دی تجلی یافت شاکریم.
حرف اصلی ملت ایران در روز 9 دی از زبان جوانان پاکباخته و شجاع این مرز و بوم اعلام شد. حرف این بود که تا جان داریم پای اسلام، انقلاب، امام و رهبری ایستاده‌ایم و شرارت دشمن را به هر شکلی که باشد – چه سخت و چه نرم- دفع خواهیم کرد.
ما دانشگاهیان دانشگاه آزاد  اسلامی بندرعباس  ضمن حمایت از این حرکت میلیونی و خود جوش ملت شریف ایران ، از  باب خیرخواهی به آن‌ها نصیحت می کنیم  تا فرصت باقی است به دامن ملت برگردند و روز 9 دی را روز بازگشت به مردم و انقلاب اسلامی  بدانند و به آن عمل کنند .