پیام تسلیت رییس دانشگاه به مناسبت درگذشت عالم ربانی شادروان آیت الله حاج سیدمحمود شاهرودی

۰۴ دی ۱۳۹۷ | ۱۳:۴۳ کد : ۱۱۱۷ خبر تصویری فرعی
با تاسف و تاثر فراوان خبر درگذشت عالم جلیل القدر، فقیه عالی مقام و رئیس تشخیص مصلحت نظام آیت الله حاج سید محمود هاشمی شاهرودی رضوان‌الله علیه ، جامعه ایران را در غم و اندوه فرو برد.
پیام تسلیت رییس دانشگاه  به مناسبت درگذشت عالم ربانی شادروان آیت الله حاج  سیدمحمود شاهرودی

انا لله و انا الیه راجعون

فقدان این عالم والا مقام  و خدمات با ارزش ایشان به نظام اسلامی در سمت های مختلف بر هیچکس پوشیده نیست و برای همیشه در اذهان جامعه باقی خواهد ماند. بدینوسیله ضمن تسلیت به  محضر مقام معظم رهبری (مدظله العالی )،خانواده گرامی ایشان ، روحانیون معزز ، دانشگاهیان عزیز و تمام اقشار ملت شریف ایران، از خداوند منان برای آن عالم ربانی علو درجات و رحمت واسعه و برای بازماندگان صحت ، سلامتی و صبر جمیل  آرزومندم.

دکتر مهدی باقری

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس