نشست نقد و بررسی شعر در دانشگاه های هرمزگان

۲۷ آذر ۱۳۹۷ | ۱۸:۴۷ کد : ۱۱۰۷ خبر تصویری فرعی

با حضور جمعی از شاعران و منتقدان ادبی برگزار شد

نشست نقد و بررسی شعر در دانشگاه های هرمزگان

با حضور جمعی از شاعران و منتقدان ادبی هرمزگان نشست نقد و بررسی شعر در دانشگاه ها ی استان هرمزگان در واحد بندرعباس  برگزار شد.

این نشست با تلاش و همت کانون فرهنگی مکران و همکاری حوزه معاونت فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی در سالن اجتماعات این دانشگاه برگزار شد .

جواد ضمیری یکی از شاعران و منتقدان ادبی در این نشست با اشاره به نقش برجسته دانشگاه در ارتقای ادبیات گفت:« دانشگاه ها نقش مهمی در ارتقای سطح فرهنگی جامعه دارند و این نشست ها می تواند در زنده کردن ادبیات به عنوان پایه اصلی زبان و ادبیات ایرانیان نقش مهمی داشته باشد .

وی با خوانش نمونه اشعار موفق شاعران ، خواستار تعامل بیشتر شاعران با دانشگاه شد و افزود: حضور قشر شاعر و دانشگاهی در کنار هم می تواند در ارتقای کیفیت این نشست ها تاثیر به سزایی بگذارد.

مسلم محبی دیگر شاعر و منتقد ادبی نیز سیستم آموزشی در حوزه ادبیات را مهم خواند و گفت:« ادبیات ظرفی است که محتوای آن را کلمات و شکل تراش خورده و برجسته کلام و آثار شاعران و نویسندگان دانست.»

وی با تشریح ، سه ضلع دانشجو، استاد و سیستم آموزشی (دانشگاه) که نقش بسزایی در ارتقا و توسعه فرهنگ و هنردارد افزود:« این اجزا شکل دهنده باید با کیفیت افزایی و نگاه پژوهش محور در ارتقا ادبیات فارسی نقش مهمی داشته باشند.

دکتر دن از اساتید ادبیات فارسی دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان،  نیز نقش دانشگاه را در این مقوله مهم خواند و افزود: « با افزودن کتاب های پر مایه ادبی و پیاده سازی وجوه مختلف ادبیات فارسی می توان نقش ادبیات فارسی را در زندگی ایرانیان پر رنگ تر کرد که متاسفانه تا کنون این اتفاق میمون به سرانجام نرسیده بلکه کمرنگ تر نیز شده است .»

دکتر زهرا بابا پور ، استاد دانشگاه آزاد و دیگر سخنران این نشست ادبی ،  برگزاری این جلسات را موثر خواند و گفت :« می توان با اجرای  برنامه های متنوع ادبی، شب شعر، نشست های ادبی و ... نقش ادبیات فارسی را در زندگی ما ایرانیان پر رنگ تر ساخت.»

وی به نقش شعر و ادبیات  در راستای روشنگری و بیداری انسان ها در طول قرون مختلف پرداخت و افزود:« اشعار شاعران در قالب های مختلف ادبی گاهی اجتماعی ؛ انتقادی و طنز، هجو و... بوده است که این به همان اندازه بر جامعه تاثیر گذار بوده و توانسته در روشنگری اذهان جامعه  نقش داشته باشد .

باباپور، گفت: « یکی از دغدغه های اینجانب تلاش در جهت آشنایی بیشتر دانشجویان با شعر امروز است که این می تواند تاثیرات شگرفی در شناخت و مسیر حرکت دانشجو ایجاد نماید . »

این نشست با پرسش و پاسخ دانشجویان و سخنرانان نیز همراه بود .