بازدید رئیس دانشگاه از خوابگاه دانشجویی برادران

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۲:۵۶ کد : ۱۱۰۶ خبر تصویری فرعی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس جهت بررسی و گفتگو با دانشجویان از خوابگاه دانشجویی برادران بازدید کرد.

دکتر مهدی باقری ضمن بازدید از بخش های مختلف خوابگاه دانشجویی برادران  گفت:« حل مشکلات دانشجویان خوابگاهی و  مرتفع ساختن مشکلات آنان از دغدغه  مسؤولان و از اولویت های کاری اینجانب است

وی با تاکید بر انجام فعالیت های فرهنگی افزود:«حرکت های فرهنگی دانشگاه که امروز به عنوان اصلی ترین و بنیادی ترین مبحث در دانشگاه ها نمود پیدا کرده نشان از مرتبه و مهمی مسائل فرهنگی دارد که باید به این اصل به عنوان اصلی ترین محور تربیت و تعلیم توجه ویژه ای شود.»

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس، ضمن گرامیداشت هفته پژوهش تاکید کرد:«دانشجویان باید با رعایت موازین فرهنگی در حوزه علمی و پژوهشی نیز تلاش مضاعف نمایند و با تامل وتفکر ، راه روشن تربیت و تزکیه را در کنار تعلیم و تعلم در جهت توسعه و پیشرفت جامعه بشری سر لوحه اندیشه های خود قرار دهیم.»

باقری، با اشاره به فعالیت های دانشجویان خوابگاهی گفت :« طی یک سال گذشته فعالیت های فرهنگی و ورزشی بسیار و متنوعی با همکاری معاونت فرهنگی در جهت پر کردن اوقات فراغت دانشجویان  انجام شده  است  و امید داریم تا این حرکت های ماندگار همچنان استمرار داشته باشد.»

وی،  زندگی خوابگاهی  را جزیی از خاطرات ماندگار دانشجویی یاد کرد و افزود:« بدون شک دوری از خانواده و مسائل و مشکلات اگر چه از یاد رفتنی نیست ولی خاطرات این دوران چه تلخ و شیرین به عنوان تجربه های مفید زندگی همواره انسان را همراهی و رهنمون نموده و در ذهن ها همواره جاری می ماند.»

وی همکاری، ارتباط ، همیاری و  تعامل بین دانشجویان ومسئولان خوابگاه را مهم ارزیابی کرد و گفت:« این مسائل مثبت دانشگاه را در جهت برقراری نظم وارامش پیش می برد و کمک می کند تا رشد و بالندگی سرعت مضاعفی یافته و در جامعه نمود بیشتری یابد.
گفتنی است این بازدید و نشست که با پرسش و پاسخ همراه بود با تجلیل از فعالان عرصه فرهنگی و ورزشی دانشجویان خوابگاهی پایان یافت.»