افتتاح نمایشگاه پژوهشی

۲۶ آذر ۱۳۹۷ | ۱۱:۰۷ کد : ۱۱۰۵ خبر تصویری فرعی

رئیس واحد بندرعباس:

رشد دستاوردهای پژوهشی و تولید داخلی تنها راه درمان اقتصاد کشور است

رئیس واحد بندرعباس، پژوهش‌محوری و شتاب بخشیدن به تولیدات علمی را یکی از سیاست های اصلی دانشگاه آزاد اسلامی در استان هرمزگان خواند و تاکید کرد: «رشددستاوردهای علمی پژوهشی و تولید کالای داخلی تنها راه رسیدن به خودکفایی و درمان اقتصاد فعلی درکشور است.

مهدی باقری در آیین افتتاحیه نمایشگاه دستاوردهای علمی و پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس که با حضور مسئولان دانشگاه، استادان و دانشجویان پژوهشگر افتتاح شد، پژوهش را زیر بنای تولیدات علمی خواند و گفت: «راه بالندگی و رسیدن به قله‌های افتخار، افزایش روحیه پژوهش محوری در دانشگاه و تولیدات علمی است که باید با جدیت پیگیری شود.»

دبیرهیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان تصریح کرد: «یکی از مهم‌ترین عوامل موثر در پیشرفت جامعه توجه ویژه به بحث حوزه پژوهش وارج نهادن به جایگاه پژوهشگران جامعه دانشگاهی است.»

وی افزود: «جامعه‌ای که ابتدا زمینه و بستر مناسبی برای فعالیت‌های پژوهشی و تحقیق را مهیا ساخته باشد بدون شک مسیر ترقی و بالندگی را هر چه بهتر و در زمان کوتاه‌تری سپری خواهد کرد که امروز خوشبختانه دانشگاه آزاد اسلامی توانسته به این مهم دست یابد.»

این مسئول تبیین توانمندی‌ها و خدمات ارزنده دانشگاه را از وظایف اصلی یاد کرد و افزود: «باید با تبیین پتانسیل‌ها و نوع خدمات دانشگاه به جامعه، جایگاه رفیع مراکز آموزش عالی بازیابی و راه را برای مشتاقان به علم و پژوهش هموار سازند.»

این نمایشگاه بعد از افتتاح مورد بازدید مسئولان، دانشجویان قرار گرفت و به مدت یک هفته به روی عموم بازدیدکنندگان باز خواهد بود.