نمایشگاه استانی هفته پژوهش با حضور ادارات،سازمان ها و دانشگاه های استان هرمزگان

۲۴ آذر ۱۳۹۷ | ۱۸:۱۸ کد : ۱۱۰۲ خبر تصویری فرعی

استاندار هرمزگان در بازدید از غرفه پژوهشی واحد بندعباس عنوان کرد:

دانشگاه آزاد اسلامی پتانسیل لازم برای توسعه دستاوردهای علمی و پژوهشی را دارد

استاندار هرمزگان در بازدید از غرفه تولیدات پژوهشی و علمی دانشگاه آزاد اسلامی  گفت: پتانسیل دانشگاه آزاد برای رشد و توسعه ، مهیاست که باید با ظرفیت سنجی نیازهای کشور در حوزه های علم و فناوری ، مسیر توسعه را در این حوزه ها بکار گرفت.

فریدون همتی استاندار هرمزگان  که از نمایشگاه هفته پژوهش سازمان ها و ادارات استان هرمزگان بازدید می کرد دستاوردهای پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی را قابل تقدیر خواند و گفت : رشد و توسعه این دانشگاه نشان از تلاش مستمر این دانشگاه در حوزه های علمی و پژوهشی دارد.

وی خاطر نشان ساخت که هر دانشگاهی بتواند در در حوزه تولید ثروت از فنآوری علمی و پژوهشی گام های بزرگتری بردارد بدون شک در عرصه توسعه و پیشرفت نیز گوی سبقت را از سایرین خواهد ربود.

رییس دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس نیز ضمن خیر مقدم به استاندار هرمزگان، به بیان و تشریح دستاوردهای جدید علمی و پژوهشی را در حوزه شرکت های دانش بنیان پرداخت و گفت: واحد های دانشگاهی در استان هرمزگان فعالیت های در خور توجهی انجام داده اند و این ماحصل انجام این فعالیت های علمی و پژوهشی است.

مهدی باقری ،از تجاری سازی چند محصول دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان  در حوزه های شرکت های دانش بنیان خبر داد و گفت:کرم مرطوب کننده و صابون گیاهی و دریایی ژائیر، بتن سبک و پرمقاوت ویژه سازه های شناور دریایی ، تولید کیتین و کیتوسان، ساخت نمونه آزمایشگاهی قایق های هیبریدی و خورشیدی ، تولید ورمی کمپوست در کشاورزی، فراورده های خرمای پیارم(رقم معروف خرما) ، روغن خراطین  از جمله محصولاتی هست که برخی  به مرحله تجاری سازی و تولید انبوه رسیده اند و برخی محصولات دیگر نیز چون کیت غربالگری در حال رسیدن به تولید انبوه هست و برخی از این طرح ها نیز در مرحله اولیه و اتمام پروژه هستند.

گفتنی است تولید و استخراج کیتین از پوست میگوی موزی و استفاده از آن در حذف آلودگی ناشی از فلزات سنگین مس و کروم در پساب صنایع طرحی از خانم مریم احسان پور، ترکیب گیاهی-جانوری و دریایی( ضد دردهای عضلانی و مفصلی) ــ طراحی و ساخت جعبه های سبز نانو نگهداری مواد غذایی ــ کرم گیاهی،جانوری،دریایی، مرطوب کننده و جوان نگهدارنده پوست (ضد لک،ضدجوش و ضدچروک ) ـــ صابون گیاهی،جانوری،دریایی ضد لک،ضد جوش و ضد چروک بنام "ژائیر" از شاهرخ خانی و دلارام نخبه زارع و ساخت بتن های نانو با مقاومت بالا و استفاده نانو سیلیس ها و نانو لوله هاکار عماد کمالی ومجتبی بیژنی؛ بهینه سازی و تولید نیمه صنعتی کیت غربالگری و هیپو تیروئیدی مادرزادی رحمان مهدی زاده از واحد بندرعباس و همچنین ساخت سطوح ساختار نانوی فوق آبگریز آلومینیومی کاری از سید فرشید چینی و محمد انتظاری ؛دستگاه، دستاورد و اختراع نرم افزارمدیریت بازرسی فنی برمبنای ریسک (RBI)کاری از آرش زرگری مرندی،کارشناسی ارشدهوش مصنوعی سیدعلی بدری،کارشناسی مهندسی الکترونیک مهدی قنبری،کارشناسی ارشدمهندسی شیمی ؛ طرح، دستگاه، دستاورد و اختراع صندلی دسته دار دو طرفه کاری از محمد منفرد- محمدسعید رئیسی از واحد پارسیان و فرآیند تهیه و ارزیابی بیوسنسور هیدروژن پراکسید با استفاده ازلایه نشانی نانو ذرات اکسید روی در سطح الکترود طلا و تثبیت هموگلوبین کاری از عبدالمجید بایندری مقدم سمانه سادات حسینی از واحد قشم و محصولات تولید شده ، کتب منتشره از جمله دستاوردهای علمی در معرض دید بازدیدکنندگان بود.

گفتنی است این نمایشگاه به صورت استانی با حضور دانشگاه های استان، سازمان ها ، ادارت و.... در سالن گفتگوی تمدن های دانشگاه هرمزگان کار خود را آغاز کرد و تا پایان هفته پژوهش در دید عموم قرار خواهد داشت.