حرکت کاروان دانشجویی دانشگاه به شهر مقدس مشهد

۱۵ آبان ۱۳۹۷ | ۱۷:۵۹ کد : ۱۰۴۳ خبر تصویری فرعی

کاروان پیاده‌ روی دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به مناسبت ایام پایانی ماه صفر و رحلت جانسوز پیامبر اسلام (ص)، شهادت امام حسن مجتبی (ع) و به‌ویژه شهادت امام علی بن موسی الرضا (ع) جهت شرکت در پیاده روی  و عرض ارادت به آستان مقدس امام هشتم (ع) عازم استان خراسان رضوی شدند.

مدیر فرهنگی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با تشریح برنامه های این همایش افزود:دانشجویان این واحد دانشگاهی همگام با دیگر زائران ، قبل از شهر مقدس مشهد به صورت دسته جمعی به سمت حرم امام رضا(ع)پیاده‌روی خواهند کرد.

حجت الاسلام حسن زارعی گفت: این کاروان پس از پایان پیاده روی با تجمع در یکی از رواق‌های حرم مطهر رضوی در روز شهادت امام علی بن موسی الرضا(ع) به عزاداری خواهند پرداخت.

پیش از این کاروان دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس به همایش بزرگ اربعین اعزام شدند.