بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان از واحد کیش

۲۸ مهر ۱۳۹۷ | ۱۸:۵۷ کد : ۱۰۱۳ خبر تصویری فرعی

رییس دانشگاه آزاد اسلامی در راستای بهبود وضعیت و نظارت بر عملکرد واحد ها در حوزه پزشکی از واحد کیش بازدید کرد.

دکتر مهدی باقری در حاشیه این بازدید از روند ثبت نام ورودیان در واحد کیش، گفت :« هدف از این بازدید ایجاد رضایت مندی بیشتر داوطلبان از نحوه و چگونگی ثبت نام بوده است که خوشبختانه در گفتگویی که با خانواده این عزیزان داشتم میزان رضایت مندی آنان از پروسه ثبت نام ، برخورد اسلامی کارکنان و رعایت نظم و ایجاد همگرایی در این بازدید کاملا مشهود و رضایت بخش بود.»

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان با اشاره به مشکلات پیش آمده در حوزه پذیرفته شدگان رشته پزشکی در کشور افزود:« با ایجاد راهکارهای مناسب در اقناع خانواده این عزیزان و ثبت نام برابر مقررات دانشگاه، پذیرفته شدگان این حوزه ثبت نام خود را نهایی کردند و مقرر شد برابر ضوابط اعلام شده سازمان برگزاری کلاس ها نیز  در اسرع وقت برگزار شود.»

وی با بازدید از حوزه های مختلف و گفتگو با کارکنان و مدیران این مجموعه ، از نزدیک مشکلات پیش روی آنان را مورد توجه قرار داد و گفت:«تمام این مطالب یادداشت و در اسرع وقت پیگیری و پاسخ آن به حضور ارسال می شود .»

رییس دبیرخانه هیات امنای استان هرمزگان نیز در این بازدید با اظهار رضایت از نحوه برخورد و پاسخگویی به موقع با پذیرفته شدگان جدید رشته پزشکی و ایجاد راهکار مناسب در کم کردم میزان نارضایتی گفت:« همانگونه که توقع می رفت همکاران گرامی در واحد بین الملل کیش با مدیریت صحیح و ایجاد راهکارهای مناسب در ایجاد رضایت مندی توانستند موفق از این آزمون بیرون بیایند .»

دکتر محسن دهقانی گفت :« بازدید سر زده در برخی مواقع حساس از واحد ها و مراکز در دستور کار این دانشگاهست تا بتوان مشکلات و موانع احتمالی را از زبان داوطلبان ؛، دانشجویان و... بشنویم و در صدد باشیم تا نسبت به حل این مشکلات بکوشیم .»

پایان بخش این بازدید نشست با رییس ، معاونان و مدیران این مجموعه بود تا ضمن جمع بندی و بیان دیدگاه خود از این بازدید و شنیدن پاسخ های آنان ،مقرر شد تا پیشنهادات علمی و عملی  نیز  جز مصوبات این جلسه در جهت  بهبود بیشتر و بهتر این  روند به مرحله اجرا برسد.»