بازدید رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان از مرکز خمیر و دیدار با فرماندار این شهرستان

۲۵ مهر ۱۳۹۷ | ۱۹:۲۴ کد : ۱۰۰۹ خبر تصویری فرعی

فرمادار شهرستان  بندر خمیر:

دانشگاه آزاد اسلامی در توسعه وآبادانی شهرها نقش مهمی ایفا کرده است

فرماندار شهرستان خمیردانشگاه آزاد اسلامی را یکی از نهادهای آموزشی و فرهنگی خوشنام و تاثیر گذار در طول انقلاب خواند که توانسته   باعث پیشرفت و آبادانی گردیده و نقش بسزایی دارد.

میرهاشم خوانسار در دیدار رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان و جمعی از از معتمیدن و خیرین شهرستان بندرخمیر و مسئولان این دانشگاه  با وی ؛ با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی یکی از برکات ارزشمند نظام و انقلاب اسلامی بشمار می رودافزود: « فعالیت و حضور د انشگاه آزاد اسلامی  در شهرهای کوچک و کمتر توسعه یافته باعث رونق فرهنگی و آموزشی و همچنین اقتصادی می شود.»

فرماندار خمیر افزود:«خدمات وتوانمندی‌های دانشگاه آزاداسلامی درکشور، به ویژه در مناطق محروم غیر قابل انکاراست. چرا که این  خدمات درمناطق دور و  محروم بیشتر ملموس‌وآشکاراست.»

وی با بیان اینکه ، دانشگاه آزاداسلامی درنوع نگرش فرهنگی و اجتماعی مردم تغییر ایجاد کرده و سطح آموزشی جامعه را بالابرده است گفت:« وجود و حضور دانشگاه آزاد اسلامی در این شهرستان یک نعمت الهی بوده و توانسته خدمات بزرگی را در تربیت نیروی انسانی و حوزه های فرهنگی و اجتماعی از خود بجای بگذارد.»

دکتر مهدی باقری رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان در این دیدار ضمن تشکر و حمایت فرماندار شهرستان بندر خمیر از مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی گفت:« تقویت بنیه علمی و پژوهشی دانشجویان و اساتید و همچنین توسعه و پیشرفت شهرستان و پرداخت به مسئله کیفی‌سازی در دانشگاه ‌از برنامه های مهم و ضروری این دانشگاه است که امروز در حال شکل گیری نهایی است و امید می رود با همکاری مسئولان جامه عمل به تن کند.»

مهدی باقری با اشاره به رسالت وسیاست اصلی دانشگاه مبنی ‌برتوسعه وتولید علم و فرهنگ و  آمیخته شدن آن باعمل وتجربه را مهم و سازنده برشمرد و اظهار داشت:« دانشگاه ازاد اسلامی در این زمینه پیشگام و پیشتاز بوده و با تربیت نیروی انسانی در حوزه های مدیریتی ، فنی و اجرایی خوب عمل کرده است و امروز حرکت دانشگاه به سمت کارآفرین محور بودن نیز کاملا مشهود و محسوس است .»

این نشست با بیان برخی از نظرات معتمدین و خیرین این دانشگاه در راستای توسعه علمی و پژوهشی این دانشگاه ادامه یافت.

بازدید از ساختمان در حال ساخت مرکز خمیر از دیگر برنامه های این سفر بود