راهیابی فرزند عضو هیات علمی واحد بندرعباس به مسابقات آسیایی ۲۰۱۹

۲۳ مهر ۱۳۹۷ | ۱۵:۰۱ کد : ۱۰۰۶ خبر تصویری فرعی

فرزند عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندرعباس با کسب عنوان قهرمانی شطرنج دختران کشور به مسابقات آسیایی 2019 راه یافت.

نیکی نادرنیا فرزند دکتروفا نادرنیا عضو هیات هیات علمی دانشگاه آزاد واحد بندرعباس در مسابقات قهرمانی رده سنی دختران کشور مقتدرانه توانست با غلبه بر حریفان خود در جایگاه اول  شطرنج رده سنی زیر 18 سال قرار گیردو جواز حضور در مسابقات آسیایی 2019 را بدست آورد. .

این قهرمان نوجوان که تا کنون مدال های رنگارنگی را در مسابقات مختلف از آن خود کرده است ، توانست بار دیگر همانند خواهرش نیکتا نادرنیا که قهرمانی آسیا را در کارنامه دارد، برای کشورش افتخاری دیگر کسب نماید.

این مسابقات  با230 نفر شطرنج بازکشور از تاریخ 16 لغایت 22 مهرماه 97 به میزبانی شهر قزوین برگزار گردید ، که شرکت کنندگان در رده های سنی 8 تا 18سال و به روش سوئیسی در 9 دور به رقابت پرداختند.