نشست مشترک رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان و رئیس اداره امور شعب بانک ملی استان هرمزگان

۱۷ مهر ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۴ کد : ۱۰۰۰ خبر تصویری فرعی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان

خدمات ارزنده بانک ملی به دانشگاه کاملا رضایتبخش و کارآمد بوده است

رییس دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگاناز بانک ملی ایران به عنوان موثرترین بانک عامل برای دانشگاه آزاد اسلامی یاد کرد و گفت: خدمات ارزنده بانک ملی در طول مدت همکاری با دانشگاه کاملا رضایتبخش و کارآمد بوده است.

مهدی باقری در نشست مشترک خود با رئیس اداره امور شعب بانک ملی استان هرمزگانبا بیان اینکه این بانک یکی از بانک‌های خوشنام و معتبر درکشوراست افزود: تاکنون خدمات زیادی به جامعه دانشگاهی به‌ویژه دانشگاه آزاد اسلامی ارایه کرده است که امیدواریم این خدمات با قدرت و قوت بیشتری تداوم داشته باشد.

رئیس واحد بندرعباس اعطای تسهیلات با نرخ سود مناسب به دانشگاهیان خواستار شد و اظهار داشت:بهبود وضعیت معیشتی کارکنان و اعضای هیات علمی و همچنین یاری رساندن دانشجویان در پرداخت شهریه از جمله مواردی است که دانشگاه را در مسیر توسعه و پیشرفت قرار می دهد.

رئیس اداره امور شعب بانک ملی استان هرمزگان نیز در این دیدار، از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از مشتریان موثراین بانک نام برد و گفت: تاکنون طرح‌های مشترک زیادی با همکاری طرفین به اجرا درآمده که با موفقیت‌های زیادی همراه بوده است.

عبدالله آبسواران با اشاره به برخی از خدمات این بانک به دانشگاه عنوان کرد:سیستم پرداخت اینترنتی شهریه دانشجویان، اعطای تسهیلات به استادان ،دانشجویان و کارکنان از جمله اقدامات بانک ملی در تعامل با دانشگاه آزاد اسلامی است.

در ادامه این نشست مشترک راه‌های تقویت همکاری‌های فی‌مابین دانشگاه و بانک ملیمورد بحث و بررسی قرار گرفت.