کارگاه مجازی کوهپیمایی با صدور مدرک

کارگاه مجازی کوهپیمایی همگانی در دانشگاه آزاد اسلامی استان هرمزگان برگزار می شود به همت اداره کل تربیت بدنی دانشگاه آزاد اسلامی و همکاری هیات کوهنوردی استان هرمزگان اولین کارگاه آموزش مجازی کوهپیمایی همگانی برگزار می شود. این دوره در راستای ارتقای سطح آگاهی و بالا بردن مهارت دانشگاهیان در رشته ی کوهپیمایی با حضور مدرسین مجرب فدراسیون برگزار می شود. شناخت مسیرهای ایمن و مسایل زیست محیطی کوهستان ، مسیریابی و جهت شناسی ، آشنایی با تجهیزات، نحوه پیمایش و خطرات کوهستان از محور های است که قرار است به شرکت کنندگان آموزش داده شود. ضمنا در پایان این دوره به شرکت کنندگان گواهی معتبر فدارسیون اعطا می گردد.

ادامه مطلب

مرکز مشاوره و روانشناختی امین

مرکز مشاوره وروانشناختی امین دانشگاه آزاد اسلامی واحد بندر عباس آماده ارائه خدمات مشاوره به صورت مجازی در زمینه های : مشاوره خانواده مشاوره تحصیلی مشاوره تربیتی مشاوره ازدواج مشاوره فردی و... به دانشجویان و کارکنان دانشگاه در روزهای اداری از ساعت ۸ الی ۱۴ می باشد.

ادامه مطلب