عناوین برتر علمی توسط اساتید دانشگاه

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس خبر داد
عناوین برتر علمی توسط اساتید دانشگاه

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد بندرعباس از کسب عناوین برتر توسط چند تن از اساتید دانشگاه آزاد اسلامی بندرعباس در جشنواره فرهیختگان سازمان مرکزی دانشگاه آزاد خبر داد وگفت: افتخار آفرینی این عزیزان در بخش های مختلف قابل تقدیر و ستایش است. تورج اسدی، افزود: در بخش مقالات دکتر فرید معین پور، در بخش کتاب، خانم ها دکتر مهناز برخورداری و دکتر طیبه رضایی و در بخش اختراعات و ابداعات خانم دکتر دلارام نخبه زارع حائز رتبه های برتر شدند.

وی افزود: این جشنواره در راستای تجلیل از بهترین های دانشگاه آزاد اسلامی در راستای تشویق و ترغیب اعضای هیات علمی به رویکرد کارآفرینی محور و پژوهشی است که با قدرت تمام از طرف سازمان مرکزی دانشگاه مورد حمایت و پشتیبانی قرار می گیرد.

معاونت پژوهشی دانشگاه با تاکید بر اینکه از تمام اساتید فعال در عرصه های پژوهشی حمایت مالی و معنوی می شود گفت: امروز با وجود پارک های علم و فناوری در کنار شرکت های دانش بنیان می طلبد تا اساتید گرامی با نگاه کسب ثروت از تولید علم با محوریت کارآفرینی در حوزه پژوهش فعالیت نمایند و پتانسیل های وجودی خود را به منصه ظهور برسانند.

وی با اظهار امیدواری از اینکه باز شدن باب این فعالیت ها حرکت های نوگرایانه ای را پیش روی دانشگاه ترسیم نماید افزود: بدون شک این آغاز راه است و در آینده نزدیک افق های روشنی پیش روی دانشگاه در حوزه ی توسعه و پیشرفت گشوده می شود. معاون پژوهشی در پایان با قدردانی از اساتید برتر این دانشگاه که حائز رتبه های برتر در جشنواره فرهیختگان شدند گفت: بدون شک حضور این عزیزان در این دانشگاه مایه فخر و مباهات جامعه علمی این استان است.